Voorkom een droge huid of schrale huid veroorzaakt door de kou!

droge huid in de kou gouderdebeauregard.nldroge huid in de kou gouderdebeauregard.nldroge huid in de kou gouderdebeauregard.nl

Iedereen heeft er wel eens last van in de winter; een droge en schrale huid, die vaak kleine pijnlijke wondjes kan opleveren. Hoe ontstaat die droge huid nu eigenlijk en wat kunt u er tegen doen?

‘s Winters bevat de lucht weinig vocht, waardoor de bovenste laag van de huid (de hoornlaag) makkelijk gaat uitdrogen. Een droge huid heeft een tekort aan lipiden (huidvetten). De bovenste huidlaag van een droge huid bevat microscopisch kleine scheurtjes waardoor de huid te veel vocht verliest. Aan de binnenkant van de huid gaan de bloedvaatjes samentrekken, zodat de huid ook van binnen uit weinig gevoed wordt. Het resultaat is een droge, ruwe huid die gemakkelijk gaat schilferen. De lippen zijn bijzonder gevoelig voor dit fenomeen, omdat ze quasi geen talgklieren bevatten. Daarom komen gesprongen lippen zo vaak voor als het koud is. 

Gelukkig zijn er goede producten op de markt die je huid en lippen voeden. Hierdoor voorkom je problemen of verlicht je de klachten indien je te laat bent gaan smeren.

Beschermen en herstellen van de lippen
Voor uw lippen gebruikt u de Ormedic Balancing Lip Enhancement complex van Image Skincare. Het product is ultra hydraterend en bevat een krachtig polyliptide complex ter verbetering en bescherming van de lippen. Dit product is tevens ontwikkeld om het volume tot 40% te verbeteren en de contouren van de lippen te versterken. Uiteraard is dit product vrij van parabenen.

Beschermen en herstellen van de huid
Om de huid te beschermen adviseren wij een van de serums of de olie uit de Vital C serie, in combinatie met de Prevention Plus. Voor de nacht adviseren we bijvoorbeeld de Vital C repair creme. Het hoge percentage antioxidanten in deze producten zorgen voor de ultieme bescherming en voeding.

Tot en met 24 december geven wij 15% korting op alle Image Skincare producten. Dus zoekt u nog een cadeautje of zijn uw thuisproducten bijna op? Profiteer dan nu nog van deze december actie!