Professionele diagnose van uw huid – Observ 520 bij Gouder de Beauregard

Observ520 bij Gouder de Beauregard
huidscan met de observ 520

Huidverbetering gaat over professionele behandelingen en hoge kwaliteit producten, zowel in onze salon als bij u thuis. De eerste stap in een behandelplan is de analyse van de huid. Uw huidspecialiste is getraind om een gedegen analyse te doen. Vanaf nu bieden wij u de volgende stap op het gebied van huidanalyse met onze nieuwe Observ 520 huidscan.

De Observ 520 Huidscan is een huidscan waarmee we diep in de huidlagen kunnen kijken. Dingen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met de Observ 520 zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520 een diagnose van uw huid.

Voordelen van een huidscan

De voordelen van een huidscan zijn enorm, zowel voor uw huidspecialiste als voor uzelf:

  • We analyseren uw huid op 6 verschillende manieren binnen 30 seconden
  • Elke analyse wordt bewaard in uw persoonlijk dossier, waardoor de resultaten duidelijk zichtbaar zijn
  • Toekomstige huidproblemen worden eerder zichtbaar, waardoor we er eerder iets tegen kunnen doen. Denk aan pigment problemen, verhoorning van uw huid, haarvaatjes/couperose, slechte hydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden en overmatige talgproductie
  • Elke analyse kan worden verstuurd naar uw persoonlijk email. Zo kunt u ook thuis van uw vooruitgang genieten

De introductie van de Observ 520 betekent dat we in combinatie met onze behandelingen en producten van Image Skincare, een nog betere match kunnen maken voor uw huid.

Heeft u interesse in een huidscan met de Observ 520? Boek dan online een afspraak voor een intake of bel ons (045 545 3998) voor meer informatie!