Waarom een HUIDspreekuur?

Een HUIDspreekuur klinkt misschien gek, maar dat is het allerminst. Ons lichaam bestaat immers uit anderhalve tot twee vierkante meter huid. Dat is het grootste orgaan dat ons lichaam kent. Zullen we daar maar eens goed naar luisteren dan?

Als huidspecialiste vind ik het belangrijk dat mensen niet blijven rondlopen met een huidprobleem, of een ontevreden gevoel over hun huid. Veel problemen zijn volledig op te lossen door goede behandelingen en goede producten. Toch komt het vaak voor dat mensen met een huidprobleem zelf met producten gaan experimenteren. Het probleem wordt hierdoor soms zelfs verergerd.

Tijdens het HUIDspreekuur laten we uw huid het verhaal vertellen. U ontvangt kosteloos een analyse van uw huid en ik bekijk wat ik voor u kan doen om uw huid te verbeteren. Dit kan een behandeling zijn om een huidprobleem aan te pakken, maar ik kan ook met u bekijken wat we kunnen doen op het gebied van anti-aging.

Indien u thuis producten voor uw huid gebruikt, is het een goed idee om die mee te brengen. Zo krijg ik een compleet beeld van uw situatie. Ook komt het voor dat ik zo op producten stuit die uw problemen net veroorzaken of vergroten. De eerste stappen naar huidverbetering zijn dan simpel gezet!

Het huid-spreekuur is gratis en op afspraak. Het spreekuur vindt elke maandag plaats tussen 15:00 tot 17:00 uur. Andere dagen of tijden zijn mogelijk in overleg.

Silvia Gouder de Beauregard
Silvia Gouder de Beauregard