Huidverbetering met Image Skincare

Instituut voor huidverbetering Gouder de Beauregard is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals acne, couperose, pigmentvlekken en littekens. Daarnaast bieden wij een aantal geavanceerde anti-aging behandelingen aan, volgens de protocollen van Image Skincare.

Bij Instituut voor huidverbetering Gouder de Beauregard hebben we een vaste werkwijze om tot een optimaal resultaat te komen. We starten met een intake gesprek. Daarna volgt een grondige analyse van de huid en leggen we u uit welke behandelingen we adviseren en vooral waarom we dat doen. Wij ontwikkelen samen met u een fitnessprogramma voor uw huid, bestaande uit behandelingen en thuisproducten,  waarmee uw huid weer in optimale conditie komt.

huidverbetering Gouder de Beauregard en Image Skincare

Gratis Huid-Spreekuur

Instituut voor huidverbetering Gouder de Beauregard heeft elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur een gratis, of afspraak, een huid-spreekuur. U kunt tijdens het spreekuur gratis advies krijgen over uw huid of huidproblemen zoals acne, couperose of huidveroudering. Na een grondige analyse van de huid zal de specialiste u adviseren over de behandelmogelijkheden. Indien u medicijnen gebruikt is het verstandig deze mee te nemen of even op te schrijven. Zo krijgen wij een compleet beeld en kunnen wij u optimaal adviseren.

Wij verzoeken u vooraf een afspraak maken, zo hoeft niemand onnodig te wachten. Komt een andere dag of tijd u beter uit? Als u ons belt zoeken we graag een ander passend moment voor u!

ACNE

Acne behandeling met Image Skincare

COUPEROSE

Huidverbetering met Image Skincare

ANTI-AGING

Huidverbetering met Image Skincare

LITTEKENS

Huidverbetering met Image Skincare