Uw Permanent Make-Up specialiste

Silvia Gouder de Beauregard
Silvia Gouder de BeauregardUw Permanent MakeUp specialiste

Bel ons voor een afspraak of meer informatie op 045 545 3998, of laat een reactie achter via ons contactformulier.

Permanent Make-Up voor perfecte wenkbrauwen en eyeliner

Wat is Semi-Permanente Make-Up?
Permanent Make-up (PMU) houdt in dat we een pigment aanbrengen, vlak onder het huidoppervlak. Door middel van een steriele en ultradunne naald wordt een huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht.

Is Permanent MakeUp hetzelfde als tatoeëren?
Op het oog lijkt permanent make-up het zelfde als tatoeëren. Het grote verschil zit hem in het gebruik van de naalden, het pigment en de diepte van het ingebrachte pigment. Bij Permanent make-up gaat de naald tot in de bovenste laag van de dermis. Bij tatoeëren gaat de naald tot in de derde huidlaag. Doordat bij een tatoeage de naald dus dieper gaat, wordt het pigment ingekapseld door vetcellen. Hierdoor zal deze veel langzamer vervagen. Permanent Make-Up vervaagt dus veel sneller omdat het pigment slechts in de eerste huidlaag zit.

Prijzen van de behandelingen
3D Brow Hairstroke  € 285,-
Eyeliner bovenkant € 150,-
Eyeliner onderkant € 130,-
Eyeliner boven- en onderkant € 250,-

Bij elke behandeling is één nabehandeling na maximaal 8 weken inbegrepen.
Elke extra nabehandeling kost € 45,-, maximaal 8 weken na de voorgaande behandeling.

Prijzen voor het bijwerken
Binnen 1 jaar: € 80,-
Binnen 2 jaar: € 165,-

Wenkbrauwen

Met de Ultra Realistic 3D Brow behandeling kiest u voor gemak en perfectie. Uw wenkbrauwen en ooglijn zijn precies zoals u ze wenst. Ook als u pas wakker bent of onder de douche uit komt. Dunne of onregelmatige haargroei wordt gecorrigeerd, waardoor u mooie volle wenkbrauwen heeft.

Ultra Realistic 3D Brow Permanent Make-Up Gouder de Beauregard

Eyeliner

Het aanbrengen van perfecte ooglijnen vergt enige aandacht, elke dag weer. Met Permanent Make-Up is dit verleden tijd. U hoeft zich bovendien geen zorgen meer te maken dat de make-up gaat uitlopen tijdens transpireren.

Permanent Make-Up Eyeliner bij Gouder de Beauregard

Chemotherapie

Permanent Make-Up zorgt ervoor dat de wenkbrauwen nog steeds zichtbaar zijn wanneer uw eigen wenkbrauw haren uit gaan vallen. Dit komt vaak voor na behandeling met chemotherapie. U kunt Permanent Make-Up het beste laten aanbrengen voordat u aan de chemotherapie begint. Zo kunnen we de behandeling op uw eigen haar aanpassen. Wij adviseren u om uw behandelend arts te informeren. Zo is hij of zij volledig op de hoogte van de behandeling die u wilt ondergaan.

Toepassing Permanent Make-Up bij kanker door Gouder de Beauregard