Kaalheid hoeft niet langer een probleem te zijn

 

scalp pigmentatie haarpigmentatie
scalp pigmentatie haarpigmentatie model 3

Scalppigmentatie ofwel haar pigmentatie is de nieuwste innovatieve Permanent Make-Up techniek. Speciaal pigment simuleert uw eigen haarfollikels.

Door de haar pigmentatie lijkt het alsof er weer echt haar is gaan groeien op uw kale hoofd. U creëert een geschoren look, waardoor het lijkt dat uw echte haar weer terug heeft. Anders dan bij Permanent Make-up vervaagt scalppigmentatie de eerste jaren niet of nauwelijks en blijft soms tot 8 jaar aanwezig. Met een flinterdunne naald wordt er een speciaal pigment in de huid gepigmenteerd. Hierdoor lijkt het net alsof u uw haar kort geschoren heeft.  Haar pigmentatie geeft onmiddellijk een mooi en natuurlijk uiterlijk.

Het mooie aan deze behandeling is dat u direct resultaat ziet, na uw eerste behandeling. Het aantal behandelingen en de duur van een behandeling is per persoon verschillend. Onze specialiste Silvia stemt dit met u af tijdens de intake.

Deze techniek is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Denk aan dun wordende plekken, kale plekjes of littekens waar geen haar op groeit. Scalppigmentatie biedt voor bijna iedereen een oplossing.

Instituut voor huidverbetering Gouder de Beauregard is het eerste instituut in Parkstad en omstreken die deze techniek kan aanbieden. Heeft u interesse in een gratis intake voor deze unieke behandeling, maak dan een afspraak in ons instituut in hartje Kerkrade.

Scalp pigmentatie haarpigmentatie