Wij maken het u nog makkelijker via PostNL, zo zit u nooit zonder producten!

Producten via PostNL van Image Skincare

U kent het misschien wel; een van uw producten is bijna op en uw volgende afspraak is pas over drie weken. Toch is het voor uw huid wel heel belangrijk dat u de producten elke dag gebruikt. Vanaf nu bieden wij u de mogelijkheid telefonisch of per mail te bestellen. Wij versturen uw bestelling dan  meestal binnen 1 werkdag. U krijgt de factuur in uw pakket en kunt deze betalen binnen 8 dagen.

Bestellingen vanaf € 100,- versturen wij gratis. Bij bestellingen tot € 100,- rekenen we € 4,95 verzendkosten. Toch kan ook het versturen van kleine bestellingen interessant zijn, het kost u dan immers geen tijd of brandstof!

Helaas kunnen we de producten van Image Skincare niet zomaar aan iedereen in de webshop verkopen. Dit doen we omdat we deze producten alleen verkopen in combinatie met een behandeling. De producten hebben een sterke werking en leveren super resultaten, maar vergen ook instructie van uw specialiste.

Bent u al klant van ons en wilt u de producten wel in de webshop bestellen? Neem dan even contact op met info@gouderdebeauregard.nl zodat we uw webshop account kunnen aanpassen en u de producten online kunt bestellen.